Açıklama
Remil Falı Nasil Bakilir ?
Remil’ in Türkçede manası kumdur. İsminden de anlaşılıyor ki remil ( yani kum falı ) kumlarla yapılan bir fal türüdür.
Peki Remil Falı neye göre yorumlanmaktır. ? Remil ( Kum Falında ) gözüken bazı işaret simgeleri gelecek üzerine bilgi sahibi olmamızı sağlamaktadır.
Remil falını çözmek oldukça zor bir iştir . Bu fala kolay kolay kimse bakamaz. En çok arap yarım adasında yapılmaktaydı fakat günümüzde artık kum falının modası geçmiştir. ( Bilmiyorum yapan halen varmı ? ) 🙂
Doğrusunu söylemek gerekirse Remil Falını yapacak yani remil kum falı tecrübesinde olan fazla kişi olmadığı için günümüzde popüler bir fal olmaktan çıkmıştır. Şimdi Gelelim bu fala kaç yolla bakılır ?
Remil Falı 2 Yöntem ile Uygulanmaktadır.
Bu göre remil falında ilk uygulama orta düzeyde yani ilk yöntemde daha kolaydır…. Yani remil falı 2. Ci yönteme göre daha basittir. Fakat bazı şartları vardır. Peki nedir bu şartlar ? Herkes dikkatlice okusun şimdi bu şarflardan birincisi :
İlk yapmanız gereken güzel bir boy abdesti alınız .. Daha sonra avuçlarınızda topladığınız kumu
( remili ) 16 bölüme bölünüz.
Şimdi bu 16 kumu bölme işlemini gerçekleştirdiğiniz artık remil ( kum falına ) başlayabiliriz. Şimdi 16 bölüme dikkatlice bakınız . Her remilde belli başlı şekiller göze çarpmıştır.
Şimdi bu bölümlerdeki remillere bakıyoruz ve yorumlarımızı kumlara göre yapıyoruz. Dikkat edilmesi gereken bir başka husus kumların üzerinde çizgi türünde , nokta türünde işaretler varmıdır. ?
Eğer Remillerin üzerinde kum vs çizgi varsa şayet bunlar çift sayıyı temsil ederler . Yani bu sayılara göre yorumlamalar yapılmaktadır.
Yani gelecekte ne gibi durumlarla karşılaşacağımız ortaya çıkabilir.
Şimdi bakıyoruz remil falına bazen bu noktalar ve çizgileri farkedemeyebiliriz. Böyle durumlarda daha detaylı bir şekilde bakılması gerekilmektedir. Eğer detaylı bakarsanız oluşan çizgileri ve noktaları rahatlıkla görebileceksiniz.
Şayet bütün bunları yapıpta kumdaki şekilleri ve çigileri göremediyseniz , farklı bir işlem uygulayarak bu işleme devam edebilirsiniz. ..
Şimdi gelelim ilk işlemlere ilk işlemde zar atılır. Zar atıp tekmi veya çiftmi bir sayı olup olmadığına bakılır. Diğer işlemse kumu değiştirmektir. Eski kumu alıp yerine farklı bir kum dökebiliriz.
Bu yöntemleri uygulayarak falın gerçek sonuçlarına ulaşabiliriz. Tabiki bu falın dışında diğer fal bakma yöntemleride denenebilir. Fakat bu çok zor bir yöntemdir.
Bu falı yapmak ise oldukça büyük bir ustalık ve marifet ister. Herkes bunu yapamayabilir. O yüzdendir ki herkesin yapabileceği türden bir fal bakma yöntemi değildir.
Bu falda ise durum tam tersidir. Yani kum’ a ihtiyacımız yoktur. Bu fal sadece kağıt ile yapılabilmektedir. Tabiki bu kağıt normal kağıtlardan çok farklı olmalıdır. Yani fal yapımında uygulanabilen kağıtlardan olması gerekmetedir.
Kağıda dua okumak şarttır. Kağıda yine remilde olduğu gibi 16 adet işaret yapılması şarttır.
Yapılan bu 16 işaret yapıldıktan sonra bu fala bakılırken bu bakılan işretten 4 kadar hazırlanması gerekir.
Şimdi neden 4 adet diyeceksiniz ? Niye 4 adet hazırlıyoruz çünkü çok farklı yorumlar çıkmamalıdır.
Bu işlemleri yaptıktan sonra oluşturduğumuz noktaları ve işaretleri pür dikkat inceleyerek çıkan sonuçları iyice gözlemlememiz gerekmektedir.
Olumlu sonuç alabilmeniz için hafızanızın tamamen çok güçlü olması gerekmektedir. Eğerki güçlü bir hafıza yeteneğiniz yok ise çok yanlış yorumlar da yapabilirsiniz.
Şimdi yorumu nasıl yapabiliriz. Yorumlamaları yapmak için öncelikle işaretlerin etrafında kaç adet nokta olduğunu bilmemiz ve ve noktaların ne tarafta ve kaç tane olduğunu çok iyi saymalıyız.
Bütün bu işlemleri tamamladıktan sonra Kum falını sonlandırmak için son bir adımımız kalmış olacaktır. Son adım sa yapmış olduğumuz 4 tane remil ( kum falı ) işaretidir.
Şimdi biz bu işaretleri bir poşet yardımı ile hiç bakmadan 1 adet seçerek o seçtiğimiz işareti birden çok nokta olan işaretin üzerine koymanızı istiyorum . Bütün bu işlemlerden sonra bu kağıdı açarak artık fal hakkındaki yorumlarınıza başlayabilirsiniz..
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.