YORUMCULAR

Medyum Elmira: Lübnan kökenli medyumumuz. Adana, Kıbrıs gibi bölgelerde yıllarca bu işi yaptıktan sonra deneyiminiz en üst noktasında sizlerle kadiköyfal’da. Kahve, Tarot, Katina, Su, Ateş, Kına ve Yıldızname gibi birbirinden farklı bir çok seans alabilmektedir.

Medyum Ateş: Deneyimli Medyum Ateş İlk kafe deneyimi için sadece Kadiköyfal’da. Yıllarca bağımsız çalışmış olan ateş bey Kariyerini Kadiköyfal ile birleştirdi. Ateş bey sınır ötesi sezgileri ve sizi kendine bağlayan enerjisi ile bırakamayacağınız türden bir alışkanlık yaratacaktır.

Young female fortune teller reading tarot.

Spritüel Uzman Bilge Bey: Bioenerji, Reiki ve yaşam koçluğu seanslar ile sizlerle.

Medyum Efsun: Kahve, Tarot, Bioenerji ve Reiki ve astroloji danışmanlığı…

Medyum Mira
Tarot yorumcusu ve duygusal konuların uzmanı .Kahve, Tarot ,Su, Ayna, Duru görü, Yıldızname vb bir çok seans Mira hanım uzmanlık alanlarında…
İleri seviye astroloji eğitimi alan Mira Hanım Yaşam koçluğu eğitimi ile devamını getirmiştir. Genç yaşta aldığı eğitimler ile en genç danışmanlarımızdan biri olan Mira Hanım Olumlama uzmanlığı, astroloji bilgisi, üstün sezgileri ve yaşam koçluğu bilgileri ışığında olumlu ya da olumsuz kararları değerlendirip yorumlayabiliyor. Bu konuda siz değerli danışanlarımız için ekstra dil öğrenmiştir. İngilizce fal bakıyor. Kısa bir süre içinde Kadiköyfal’ın vazgeçilmez bir ismi oldu. Hem çatımız altında hem de telefon falı adı altında bizimle birlikte çalışmakta.
Baktığı başlıca fallar : Bulgar Falı, Rumi Tarot, Normal Tarot, Melek Tarotu, Duru Görü Fal Bakımı, Su Falı, Ateş Falı, Mum Falı, Aşk Falı, Enerji Temizleme, Kurşun Dökme, Çakra Açma, İlişki Koçluğu, İlişki Falı, Zen Tarotu, Katina Falı,

Meydum Papatya:
Küçük yaşlarda annesinden kurşun dökmeyi öğrenen Papatya hanım, ortaokulda yorumlama yeteneğini keşfedip, geliştirdi. Bilinç altı eğitimleri aldı. Baba tarafı İran horasan’lıdır. Erzincan’da doğdu. Kısa zamanda Erzincan’ın en iyi falcısı oldu. İstanbul, Bursa, Ankara gibi şehirlerde de bulunarak ismini duyurdu.
Baktığı fal çeşitleri : Kahve falı, klasik tarot, melek tarotu, kurşun dökme, bilinç altı çalışması, su falı, katina tarotu, aşk falı, çay falı.