İLİŞKİ DANIŞMANI

Ekim 7, 2021 Yazar admin 0

Online İlişki Danışmanlığı Nedir?

İlişkiler iki insanın beraberce çıktığı bir yolculuğa benzer. Tamamen sorunsuz bir ilişki içerisinde olmak pek mümkün olan bir durum değildir. İki insanın arasında zaman zaman da olsa, sık sık da olsa problemler meydana gelebilir. Bu problemleri iki kişi kendi arasında çözüme kavuşturamadığında ilişki danışmanlığı devreye girer. Yamiba çok değerli ilişki danışmanlarıyla dolu bir sitedir. Bir arkadaşınızla konuştuğunuzda öğütlerinden, yap ya da yapma dediklerinden kesin olarak emin olamayabilirsiniz fakat Yamiba sizlere ilişki danışmanlığı konusunda profesyonel yorumcuların yardımını sunmaktadır.

Online İlişki Danışmanlığı Nasıl Yapılır?

Dilediğiniz falcıyı diğer fal türlerinde olduğu gibi seçtikten sonra ilişki danışmanlığı kategorisinde ilişki durumunuzla ilgili sorularınızı ve çift olarak fotoğraflarınızı göndermeniz yeterlidir. Alanında uzman ilişki danışmanlarımız psişik güçlerini kullanarak göz enerjinize, bakış yoğunluğunuza, yüz hatlarınıza da bakarak ilişkiniz hakkında yorumlarda bulunur. Falcılarımızın ilişkinizle ilgili yorumları da size tıpkı fal yanıtlarınızda olduğu gibi iletilir.

En İyi Online İlişki Danışmanlığı Yapan Falcımız Kimdir?

Falcılarımızın her biri yoğun enerjileriyle öngörüleri kuvvetli ve de tecrübeleri kişilerdir. Sizlerin talepleri göz önünde tutularak ilişki danışmanlığı türünde en fazla talep gören falcılarımız: Aren, Vuslat Hanım ve de Romans Akın’dır. Bu üç falcımızın da diğer falcılarımızın da tecrübeleri ve bakış açıları ile muhteşem bir ilişki danışmanlığı yorumuyla buluşmak üzere en iyi tercih Yamiba’dır.

Online İlişki Danışmanlığı Güvenilir Midir?

Yamiba ailesi tüm fal türlerinde dürüst ve şeffaftır. Sizlerin ilişkilerini geliştiren ve büyüten bir yorum için çaba harcarız. Sizlerin bireysel öğretilerini, doğrularını, beklentilerini değer yargılarını önemseyerek yapabileceğimiz en dürüst yorumları yapmaktayız. Yamiba’daki ilişki danışmalarımızın tek bir amacı vardır, bu da ilişkilerinde çatışan veya daha iyi iletişim kurmayı hedefleyen sizlere yardımcı olmaktır.

Online İlişki Danışmalığı Ne Gibi Sorunlarla İlgilenir?

  • İlişki içerisindeki iletişim sorunları
  • Duygusal kopukluklar, ilgisizlik
  • Kıskançlık ve güvensizlik
  • Değer görmeme, anlaşılmama
  • Çatışma ve Tartışmalar
  • Aldatma ve aldatılma problemleri
  • Bireysel problemlerin ilişkiye yansıması
  • Partnerlerden bir tanesinin düşünsel problemler içerisinde olması
  • Evlilik öncesi hazırlıkların ilişkiyi kötü etkilemesi
  • İlişkiyi sonlandırma isteği

İlişki Danışmanlığı Ne zaman Alınır?

İlişkinizle ilgili merak ettiklerinizi sormak istediğinizde de ilişki danışmanlığı türünü seçebilirsiniz. Bunun için belli bir zaman aralığı yoktur. Sabah, öğle, akşam dilediğiniz vakit ilişki danışmanlığı kategorisinde fal baktırabilirsiniz. İlişkinizde hiçbir sorun olmayabilir ama yine de danışmak istedikleriniz olabilir, ilişki danışmanlarımız sizlerin ilişkilerinizi her açıdan yorumlarlar. Cinsiyetiniz ve cinsel tercihiniz ne olduğunun ve ne tür bir ilişki içerisinde olduğunuzun önemi yoktur. Yamiba herkes için hizmet vermektedir. Hayatınızdaki insana anlatamadığınız bir sorun olduğunda, yalan söylediğinizde, duygularınızı açamadığınızda, aldatıldığınızdan şüphelendiğinizde ilişki danışmanlarımız size ilişkinizin gerçek yüzünü bütün şeffaflığıyla gösterecektir. Hiç tahmin etmediğiniz zamanlarda ilişkinizin harika gidiyor olduğunu da duyabilirsiniz. Bazen hiçbir şey düşündüğünüz gibi değildir ve kuruntu yapıyorsunuzdur. Bunun en doğru cevabını sizlere alanında uzman ilişki danışmanlarımız vermektedir.

https://www.tiktok.com/amp/tag/kahvetarot